Leverandører af el og el-udstyr i Kina og Fjernøsten

Har du brug for at finde en leverandør til at producere dine el-elementer, står vi klar med kompetent rådgivning, og hjælper dig med at finde den rette leverandør til dine produkter. Vores mangeårige samarbejdspartnere samt agenter og fabrikker i Kina gør os i stand til at finde den bedste løsning for dig. Vi hjælper dig under hele processen, og sørger for, at produktionen forløber som planlagt, og at du undgår de vanlige faldgruber ved import af elektronik fra Kina og Fjernøsten.

Mulighederne er mange, det samme er faldgruberne – lad os hjælpe dig med at finde den bedste leverandør til dine el-produkter

Vi kan hjælpe dig med at finde leverandører til alt fra kabler og ledninger til lamper, stik og monteringselementer. Mulighederne er utroligt mange, og som vores slogan lyder “Findes det, finder vi det… Findes det ikke, opfinder vi det!” gør sig i høj grad også gældende for el-elementer, hvor udvikling og nye muligheder konstant byder sig.

Det er dog utroligt vigtigt, at dine el-produkter lever op til de gældende standarder, herunder blandt andet at dine el-produkter er CE-mærkede. Ønsker du andet certificering og kvalitetskontrol, er vi også meget gerne behjælpelige med det.

Dine el-produkter bliver produceret på moderne fabrikker, hvilket muliggør særlig efterbehandling

Vores fabrikker og øvrige samarbejdspartnere i Kina og Fjernøsten råder over moderne maskinparker, der muliggør forskellige monteringer sammensætninger og også en særlig finish på dine produkter, såfremt du ønsker det. Alt er muligt.