Fremstilling og import af aluminiumselementer i Kina

Skal du have fremstillet elementer i aluminium, står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning, fremstilling samt import fra Kina. Vi har mange års ekspertise med fremstilling af aluminium, og sammen med vores samarbejdspartnere og fabrikker i Kina sørger vi for, at fremstillingsprocessen af dine aluminiumselementer foregår gnidningsfrit.

Mange muligheder for fremstilling af elementer i aluminium i Kina

Aluminiums enorme alsidighed og mange variationer gør det til et yndet brugt materiale. Gennem vores mangeårige samarbejde med aluminiumsfabrikker i Kina, kan vi hjælpe dig med fremstilling af aluminiumselementer i uanede variationer.

Materialeegenskaber og fremstillingsproces af aluminium

Aluminium har i høj grad fundet stor udbredelse verden over på grund af dets letvægt samt dets evne til ikke at korrodere. De særlige egenskaber aluminium har, har gjort aluminium til det foretrukne materiale til fremstilling af elementer, hvor vægt og holdbarhed er vigtige faktorer.

Selve udvindingen af aluminium er en enormt krævende proces, der kræver mange resurser. Den krævende fremstillingsproces af aluminium medfører også, at priserne på aluminium som oftest er højere end ved fremstilling af andre metaller. Det har banet vejen for genbrug af aluminium, som ofte kan være ganske rentabelt.

Nyudvundet aluminium og genbrugsaluminium

Der skelnes mellem to kategorier af aluminium: Nyudvundet aluminium og genbrugsaluminium. Det er værd at bemærke, eftersom genbrugsaluminium klassificeres som sekundær aluminium. Vi er leveringsdygtige i begge typer aluminium, og vi rådgiver dig gerne om optimalt materialevalg for din fremstilling.

Moderne fremstillingsmuligheder af aluminiumselementer i Kina

Vi arbejder med mange kompetente samarbejdspartnere og aluminiumsfabrikker i Kina, som alle er klar til at hjælpe dig med at fremstille dine emner i aluminium, hvad enten dine emner skal ekstruderes, støbes eller formpresses. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den optimale fremstillingsmetode for netop dine produkter.

Skal du have hjælp til fremstilling eller import af aluminiumselementer fra Kina, så kontakt os og få et tilbud