SWED-MARK A/S grundlægges i 2002

SWED-MARK A/S bliver grundlagt i 2002 af to danske virksomheder samt én svensk virksomhed. Deraf også navnet SWED-MARK – en sammentrækning af Sweden og Denmark.

John Mikkelsen er med sine ti års erfaring som indkøbschef i møbelbranchen virksomhedens eneste ejeransatte.

Løbende udvikling i medarbejderstaben samt opdyrkning af muligheder i Østen

Vi oplever en kontinuerlig vækst, hvilket også gør, at vi nu er fire ansatte i SWED-MARK – flere med mange års anciennitet.

Vi rejser fortsat til Kina og Taiwan – vores vigtigste sourcing områder, ti til tolv gange årligt, hvor vi besøger vores mange fabrikker og samarbejdspartnere.

Løbende ændringer i ejerforhold

SWED-MARK A/S gennemgår flere ejerskift i løbet af årene. I dag er vi på danske hænder med JM-HOLDING SKIVE ApS og RYAN POULSEN INVEST ApS som ejere.

Stabil udvikling hos SWED-MARK’s aktiviteter indenfor produktion og import fra Kina og Taiwan

Vi har fortsat en løbende udvikling af vores kundegrundlag, hvor især anbefalinger vores kunder imellem har været en drivende kraft. Det er vi meget stolte af, og det arbejder vi hver dag for at fortsætte.

Kina og Taiwan er i dag vores to vigtigste sourcing områder, hvor vi bruger faste leverandører, og har faste folk til udvikling, tegneopgaver, proceskontrol, samling og pakning samt kontrol inden afsendelse.

Håndtering af kundeoplysninger (PDF)