Lad os hjælpe dig med produktionen af dine glasfiber elementer

Produktion af glasfiber elementer er god forretning for dig, der ønsker elementer i høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring med glasfiber, og har et særdeles veletableret netværk af samarbejdspartnere og fabrikker i Kina, som vi gerne trækker på, for at få etableret den optimale produktion af dine glasfiber elementer. Hos SWED-MARK styrer vi alle processerne i produktionen, og vi yder dig selvfølgelig også kompetent rådgivning om både udvikling og produktion.

Produktion af glasfiber elementer i Kina – materialet og dets muligheder

Glasfiber er et materiale med mange egenskaber, herunder blandt andet en enorm trækstyrke, holdbarhed, vandtæthed og slagfasthed. Glasfibers gode egenskaber gør det til et brugt materiale i mange henseender med mange fremstillings muligheder. Vi kan gennem vores samarbejdspartnere levere glasfiberelementer inden for samtlige produktkategorier.

Filt af glasfiber

Vi er også produktionsdygtige inden for glasfiber filt, der også er et materiale med mange muligheder. Vi kan blandt andet lave tovværk, spænderemme, glasfilt og meget mere. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.