Outsourcing af plast produktion til Kina og Fjernøsten

Vi hjælper dig meget gerne med at outsource din produktion af plast, og gennem vores stærke samarbejdsaftaler i Kina og Fjernøsten, er vi i stand til at finde den rette fabrik til at varetage din plastproduktion. Vi rådgiver dig hele vejen, og sørger for at din produktion af plastik foregår nemt og bekvemt – og leveres hos dig til aftalt tid, pris og kvalitet. Med andre ord klarer vi det hele – lige fra tegninger og produktionsplanlægning til fragt, import og fortoldning.

Lad os hjælpe dig med at outsource din plast produktion til Kina – her hjælper vi dig med at producere alle dine plastic produkter

Vi hjælper dig med at producere alle emner i plast. Uanset om du skal have produceret i PVC, ABS eller noget helt tredje, står vi klar med kompetent rådgivning og produktionsplanlægning i samarbejde med fabrikkerne i Kina og Fjernøsten. Vores mangeårige erfaring fra Asien med vores mange samarbejdspartere gør, at vi kan varetage produktion af alt i plast – stort som småt. Ligeledes er vi meget gerne behjælpelige med udarbejdelse af produktionstegninger, planlægning, kvalitetskontrol og alle øvrige facetter af din plast produktion.

Plasttyper og produktionsmetoder

Som ovenfor nævnt er mulighederne mange, når du outsourcer din produktion til Kina og Fjernøsten.

Vi kan blandt andet producere alt indenfor:

  • Hærdeplast
  • Termoplast
  • Krystallinsk plast
  • Amorf plast
  • Bioplast
  • Og meget mere…

De mange materialer danner rammen for en utroligt forskelligartet produktion, hvor vi kan producere samtlige produkter i plast til alle anvendelsesformål, herunder blandt andet også til fødevarer.

Produktionsmetoderne er ligeledes mange – formstøbning, trykstøbning og ekstrudering. Vi finder altid den bedste produktionsmetode for dine produkter, så både funktionalitet og kvalitet er i top.