Få produceret dine stålprodukter i Kina

Vores mangeårige erfaring med produktion af stål og import heraf fra Kina, kommer dig til gode, når du skal have produceret dit stål produkt i Kina. Vi tager os af alle processerne og papirarbejdet fra indledende produktion af dine varer i Kina, og til fragt, import og fortoldning. Aldrig har det været nemmere for dig at få produceret dine varer i Kina.

Stålproduktion i Kina – materialet og dets muligheder

Stål er et alsidigt materiale, og du har derfor også mange muligheder, når du skal have produceret dine stålprodukter i Kina. Der findes mange forskellige stållegeringer. Valget af stållegering afhænger selvfølgelig af, hvilket stålprodukt du skal have produceret.

Ulegeret- og legeret stål

Der skelnes normalt mellem to typer af stål: Ulegeret og legeret stål. Hovedbestanddelen af stål er jern, og legeringen refererer til sammensætningen mellem jern og legeringsgrundstofferne. Blandingen til din stålproduktion afhænger af dit produkts egenskaber, anvendelsesformål mv. Vi står som altid til rådighed med rådgivning, så vi sammen opnår den optimale produktion. Som udgangspunkt kan vores fabrikker og samarbejdspartnere i Kina producere alle typer stål, herunder også rustfrit stål.

Moderne produktionsfaciliteter i Kina sikrer optimal produktion af dit stålprodukt

Vores fabrikker og samarbejdspartnere i Kina råder over moderne produktionsfaciliteter, herunder blandt andet CNC-maskiner og CNC-fræsere. Vi er med vores produktionsfaciliteter og omstillingsparathed i stand til at producere emner inden for samtlige produktkategorier. Vi kan blandt andet producere simple stålplader, komplicerede dele i eksempelvis rustfrit stål, galvaniseret stålplade, støbejern, tin mv.

Ligeledes gør vores fabrikkers avancerede maskinparker og produktionsfaciliteter det muligt at bearbejde stålet på adskillige måder, som eksempelvis bukning og udstansning. Der er også mange muligheder for stålproduktets endelige finish, herunder blandt andet pulverlakering, forkromning og galvanisering.