Fabrikation og import af glas fra Kina

Har du en forestående produktion af emner i glas, hjælper vi dig meget gerne med at finde leverandører til din glas produktion i Kina. Gennem vores mange samarbejdspartnere og fabrikker i regionen, kan vi sikre højkvalitets fabrikation i alle afskygninger. Vi er selvfølgelig med dig hele vejen, og sørger for et godt fabrikationsforløb og efterfølgende import af dine glasvarer uden ubehagelige overraskelser undervejs.

Få fabrikeret glas i alle afskygninger og til alle formål på vores fabrikker i Kina

Glas er med sine mange egenskaber et vidtspændende materiale, som kan benyttes til produkter i mange afskygninger. Varianterne af glas er nemlig mange, og de har hver især en lang række brugsmuligheder. Hvilken glastype der vil være fordelagtig for dig, afhænger selvfølgelig af, hvad du ønsker fabrikeret. Glas’ egenskaber afhænger af den kemiske sammensætning og struktur, og her står vi til klar til at rådgive dig om den optimale sammensætning for dit produkt.

Mangeartede glastyper og forskellige fabrikationsmuligheder for dit glasprodukt

Glas findes i mange forskellige varianter. Vi kan producere dem alle for dig, og rådgiver dig gerne om valg af den rigtige glastype.

På vores fabrikker i Kina kan vi blandt andet fabrikere følgende glastyper:

  • Sodaglas
  • Flydende glas
  • Krystalglas
  • Borsilikatglas
  • Emaljeglas

Mange produktionsmuligheder på vores fabrikker i Kina

Foruden de mange glastyper vi er leveringsdygtige i, kan vi også efterbehandle dine produkter på flere forskellige måder. Hvordan dit produkt skal behandles, afhænger i høj grad af anvendelsesformålet. Mulighederne for efterbehandling tæller blandt andet hærdning, tryk, ætsning mm. Så uanset om du skal have fremstillet kolbeglas, glasvaser, lamper eller noget fjerde, klarer vi opgaven for dig.

Kontakt os  og få hjælp til produktion samt import af glas fra Kina