UNDGÅ GENNEMSTYRTNING VED TAGARBEJDE MED ET NET-OP FALDSIKRINGSNET

NET-OP faldsikring er udviklet og produceret, så det bliver svært at vælge fra… Samtidig med at sikkerheden er gennemtestet, og du er sikret mod gennemstyrtning/faldulykker ved tagpladeskift, så er det oplagt også at bruge sikkerhedsnettet til rengøring eller udskiftning af solceller.

NEM MONTERING AF FALDSIKRING – SPARE DIG TID OG PENGE

Ved montering af NET-OP sikkerhedsnettet er der ikke behov for store maskiner i form af lift eller teleskoplæssere – dog er det vigtig, at der laves en sikring mod fald ved tagfod i forhold af stillads eller lignede.

Konstruktionen på systemet er super simpelt, og med en vægt på 14 kg er det et sikkerhedsnet, som er helt ideelt at have med i enhver håndværkers bil. Når det så kun tager 5 minutter at montere og 5 minutter at pakke sammen, så er pengene hurtigt tjent ind igen.

UNDGÅ FALDULYKKER MED NET-OP FALDSIKRINGSNET…

I løbet af et år sker der efterhånden mange gennemstyrtningsulykker/faldulykker og desværre også nogen med en udgang, som vi gerne vil være foruden. Dette kan undgås med NET-OP sikkerhedsnet/faldsikringsnettet, som gør, at tømrermestre landet over nu kan skifte tagplader, selvom man ikke har en teleskoplæsser til rådighed.

Ved anvendelse af NET-OP sikkerhedsnet/faldsikring opnår du:

  • Større arbejdssikkerhed
  • Større arbejdseffektivitet på byggepladsen

Hele systemet er pakket godt og og sikkert ned i en skuldertaske af kanvas, som fylder minimalt i bilen og håndteres uden besvær.

 

Et sæt fra Net-Op indeholder:

Net-op faldsikringsnet

Mulighed for reservedele

Skulle det være nødvendigt, har vi et stort reservedelslager, så delene kan bestilles nemt og efter behov.

Tag blot fat i os på kontoret på tlf. 96 14 58 14 eller send Dennis en mail på dm@swedmark.dk

 

Det siger kunderne om NET-OP:

“Vi har hos Thy Mesterbyg Net-Op sikkerhedsnet i alle vores firmabiler. Vores tømrer er glade for den nemme montering og trygheden i arbejdet”
– Udtaler direktør Jan Smed, Thy Mesterbyg

 

”Vi har højnet sikkerheden på arbejdspladsen, og vi er glade for at vi er med til at skabe et mere sikkert arbejdsmiljø for vores ansatte”
– Udtaler Tømrermester Kim Lassen, Gjerulff & Lassen

 

“Hvor er det fantastisk efter mere end 30 år i byggebranchen, endelig at møde en sælger som påstår han har et godt produkt, til min tømrer når de skal skifte tag. Og det må jeg sige at Dennis fra Net-Op, har et supergodt-hurtigt og fleksibel produkt, som mine akkord svende har taget til sig. Og trædesikkerheden er super, men Net-Op det at man kan bruge det som er skridsikkert produkt oven i er jo bare skønt.
Udtalt af en Nordjysk byggemand som er svær at begejstre “
– Udtaler Henrik Staun, Byggefirmaet Staun A/S

 

Se vores animations video